Barbera Mago
Nummer
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
Intensief
Zeer weinig
Ons bereidingsadvies
Korte beschrijving
- Mix van 80% Arabica en 20% Robusta
- Donker gebrand met een intense smaak en tonen van vanille, karamel, chocolade en honingdonker gebrand met
- een intense smaak en tonen van vanille, karamel, chocolade en honing
- Met bonen uit Costa Rica, Colombia, India, Indonesië en Honduras
- Ideaal voor het maken van espresso, cappuccino of latte macchiato met een espressomachine
- Van wat waarschijnlijk de oudste branderij in Zuid-Italië is
Product beschrijving
De Mago koffiecreatie van Barbera nodigt je uit voor een reis door de wereld van de kleine bonen. De melange van 80% Arabica en 20% Robusta bonen wordt geteeld en gewassen in Costa Rica, Colombia, India, Indonesië en Honduras op een hoogte van 1300 tot 1600 meter. De donkere branding verrukt met een intense smaak en tonen van vanille, karamel, chocolade en honing. Om deze onvergelijkbare smaak te behouden, worden de bonen langzaam en zachtjes gebrand en vervolgens gekoeld met droge lucht in plaats van het gebruikelijke water. Deze creatie is ideaal als espresso, cappuccino of latte macchiato - daarom raden we aan om hem te bereiden in een espressomachine. Barbera Mago is verkrijgbaar in verpakkingen van 1 kg of 250 g. De Barbera branderij, waarschijnlijk de oudste in Zuid-Italië, is al sinds 1870 in familiebezit en wordt nu over de hele wereld gewaardeerd om zijn uitstekende koffiespecialiteiten.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.