Andraschko Tous Le Jour
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
4 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Intensief
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Chocolade
verscheidenheid
Arabica
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Exclusieve blend van voortreffelijke Arabica bonen
- Medium espresso branding (City Roast) met een intense smaak, zachte zuurgraad en chocoladeachtige noten, evenals een vleugje hazelnoot
- Voortreffelijke bonen uit Brazilië en Nicaragua
- Wij raden aan om te bereiden als espresso en cappuccino - optioneel in een percolator
- piston of volautomaat
- Van de in Berlijn gevestigde fabrikant Andraschko - traditie en passie voor maximaal genot
Product beschrijving
Andraschko Tous Le Jour is een espresso die exclusief wordt geproduceerd voor de roastmarkt. Koffiebonen uit Brazilië en Nicaragua werden geselecteerd in samenwerking met de Berliner Kaffeerösterei. De aromatische blend bevat 100% hoogland Arabica bonen, bestaande uit de Bourbon en Mundo Novo variëteiten. De Tous Le Jour koffiebonen groeien op de beste hoogtes van 1100 tot 1400 meter en bieden ideale omstandigheden voor een uitzonderlijke smaakervaring. De koffie wordt zowel natuurlijk als gewassen verwerkt, wat resulteert in een harmonieuze melange met gelaagde smaken.
De naam van de espresso "Tous le jour" betekent "de hele dag", want daar is hij voor ontworpen: De aromatische espresso is een genot voor iedereen en op elke dag - of het nu 's ochtends, 's middags of 's avonds is. Een klassieke branding die bij elke koffieliefhebber op de plank zou moeten staan en altijd goed wordt ontvangen, zelfs als gasten en vrienden spontaan op bezoek komen.
De naam van de espresso "Tous le jour" betekent "de hele dag", want daar is hij voor ontworpen: De aromatische espresso is een genot voor iedereen en op elke dag - of het nu 's ochtends, 's middags of 's avonds is. Een klassieke branding die bij elke koffieliefhebber op de plank zou moeten staan en altijd goed wordt ontvangen, zelfs als gasten en vrienden spontaan op bezoek komen.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.