Andraschko Finca Negrisa biologisch cafeïnevrij
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
4 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Intensief
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Chocolade
verscheidenheid
Arabica
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Cafeïnevrije Single Origin gemaakt van geselecteerde Arabica bonen
- Medium espresso branding (City Roast) met een intense smaak, zachte zuurgraad en chocoladeachtige nougat noten
- Gecertificeerde biologische Typica bonen uit Peru
- Wij adviseren bereiding in een percolator, piston of volautomaat
- Van de in Berlijn gevestigde fabrikant Andraschko - traditie en passie voor maximaal genot
Product beschrijving
De Andraschko Finca Negrisa biedt veel smaak met weinig cafeïne en is ideaal voor elk moment van de dag. De speciale melange van geselecteerde Arabica bonen, het voorzichtige desaffeïneproces met kooldioxide en de uitstekende branding zorgen voor een bijzondere smaak. Aan het begin van de reis door de wereld van koffie heeft de Single Origin een gemiddelde espressosmaak, die wordt gekenmerkt door zijn intense aroma. Maar dit is nog lang niet het einde, want de creatie verrukt met een zachte zuurgraad die ruimte laat voor de chocoladetonen van heerlijke nougat en het smaakprofiel perfect afrondt. De Typica bonen rijpen op een hoogte van 1450 tot 1750 meter onder biologisch duurzame omstandigheden om veel smaak op te nemen. Om ervoor te zorgen dat de gelaagde smaakervaring ook thuis in je kopje vloeit, raden we de bereiding in een percolator, portafilter of volautomaat aan. Elke vers gezette koffie is het begin van een nieuwe reis die het dagelijks leven vult met unieke momenten van genot. De Berlijnse koffiefabrikant Andraschko staat voor traditie, passie en koffiegenot op het hoogste niveau. Optimale groeiomstandigheden, eerlijke handel met lokale boeren en biologische landbouw vormen hierbij de hoeksteen.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.