Andraschko Buena Vista Priméro
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
4 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
1 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Zeer weinig
De smaak
Zoetig
verscheidenheid
Arabica
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
French Press
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Luxueuze espressomelange gemaakt van 100% Arabica bonen
- Evenwichtige en aromatische espresso met heerlijke tonen van biscuit en melasse
- De koffiebonen komen uit Jamaica, India en Guatemala
- Bereiding in een percolator, piston of volautomatische machine aanbevolen
- Van de in Berlijn gevestigde fabrikant Andraschko - traditie en passie voor maximaal genot
Product beschrijving
De Buena Vista Priméro espresso van Andraschko is een luxe melange van 100% Arabica bonen. Hij bestaat uit de meest exclusieve koffiesoorten ter wereld, waaronder bonen van de zeldzame en gewilde Jamaica Blue Mountain, semi washed Brazils en Panama Boquete. De bonen worden allemaal onder optimale omstandigheden geteeld in Jamaica, Guatemala en India op een hoogte van 1350-1800 meter. Bovendien zijn de Arabica bonen donker gebrand en hebben ze een zeer lage zuurgraad. De espresso wordt gekenmerkt door tonen van biscuit en melasse. De smaak is bijzonder evenwichtig, aromatisch en diep. Deze fijne creatie moet worden bereid in een percolator, portafilter of volautomaat. Andraschko Kaffeemanufaktur maakt sinds 2006 de fijnste koffiespecialiteiten in traditionele trommelbranderijen en combineert kwaliteit, duurzaamheid en smaak in zijn uitgelezen assortiment.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.