Andraschko Bar Italia
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
4 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
1 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Zeer weinig
De smaak
Bloemrijk, Chocolade
verscheidenheid
Arabica
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
French Press
pistonmachine
Volautomatische machine
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Winnaar van de "Golden Bean 2015" award van Falstaff in Oostenrijk
- 100% Arabica espressomelange gebrand in de Trieste stijl
- Met tonen van chocolade, zwarte thee en kruiden-bloemige hints Geteeld
- op 1350 tot 1800 meter hoogte in Brazilië, Ethiopië en India
- Voor het branden wordt de bereiding in espressomachines aanbevolen
- De Berlijnse koffiefabrikant Andraschko werkt met passie en overtuiging voor zijn koffie
Product beschrijving
Alleen de beste Arabica bonen uit Brazilië, Ethiopië en India worden gebruikt voor de Andraschko Bar Italia espressomelange. De fijne bonen worden geteeld op een hoogte van 1350 tot 1800 meter en verwerkt in de warme zon volgens de pulped natural methode. Deze speciale verwerkingsmethode verwijdert de zuurgraad uit de pulp van de bonen. Het resultaat is een intense smaak die doorwerkt in het kopje. De donkere espresso in Triëst-stijl is ook verrukkelijk met een fijne zuurgraad, tonen van chocolade, zwarte thee en kruiden-bloemige hints. De hele bonen worden thuisbezorgd in smaakzakken van 250 g of 1 kg en vullen de kamer met een onvergelijkbaar koffiearoma. De Berlijnse koffiefabrikant Andraschko werkt met passie en overtuiging voor zijn koffie sinds de opening van het Weense koffiehuis in Berlijn in 1979. Samen met Unger & Klein won Bar Italia de eerste plaats in een brede publiekswedstrijd in Wenen en wist zo de titel "Golden Bean" in de wacht te slepen. De titel werd toegekend door Falstaff - het meest uitgebreide wijn- en gastronomieportaal van Oostenrijk.
Productvergelijking
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.