Alvorada Caffé Espresso 1kg
€19,99
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,14
|
€19,99 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
4 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
4 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Intensief
3 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Medium
De smaak
Nootachtig
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Blend van Arabica- en Robusta-bonen
- Donkere koffie/espressobranding met een intens aroma en diepe smaaktonen
- Met bonen van het Oostenrijkse trommelbranderijproces
- Oostenrijks trommelbranden
- Hoogste ambachtelijke brandkwaliteit
- Sinds 1957 verblijdt Alvorada niet alleen Weense koffieliefhebbers met geweldige koffiecreaties
Product beschrijving
Met de gemalen bonen van Alvorada Caffè Espresso beleef je heerlijke genietmomenten net als in de steegjes van Italië. De melange van de beste Arabica en voortreffelijke Robusta bonen vormt de basis voor de geweldige smaak. Liefhebbers van klassieke Italiaanse espresso komen aan hun trekken met deze donkere branding. Een intense smaak wacht om ontdekt te worden. Dan komen er tonen tevoorschijn die extreem diep en aromatisch zijn. De blend laat weinig te wensen over. Het geheim zit hem in het branden. De geselecteerde bonen worden voorzichtig en langzaam verfijnd in het traditionele trommelbrandproces. Hierbij worden de nog groene koffiebonen constant van onderaf verwarmd terwijl ze langzaam donkerder worden en brandaroma's ontwikkelen. Hierdoor ontwikkelen ze een heel speciaal profiel dat zich volledig kan ontvouwen in het kopje. Sinds 1957 verblijdt Alvorada niet alleen Weense koffieliefhebbers met geweldige koffiecreaties die consistente kwaliteit combineren met traditie en innovatie. De ronde, volle koffies die doen verlangen naar meer zijn geliefd over de hele wereld.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.