Alps Coffee Dark Roast 1kg + gratis espressokopje van glas
€34,44
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Röstig, Gekruid
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
pistonmachine
Volautomatische machine
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Exclusieve creatie van Alps voor roastmarket: The Dark Roast met 80% Arabica en 20% Robusta
- Intens kruidige tonen met fijn gebrande smaken en zuurzoete hints
- Zeer vol en rijk met weinig zuurgraad
- Ideaal als basis espresso voor Italiaanse koffieklassiekers
- Het traditionele bedrijf Alps uit Zuid-Tirol brandt al sinds 1890 volgens een zacht trommelbrandproces
Product beschrijving
De fijne specialiteitsmelanges Dark Roast en Light Roast van Alps zijn een exclusieve samenwerking met roastmarkt. De twee soorten zijn speciaal ontwikkeld voor roastmarket en zijn alleen hier verkrijgbaar. Naast de exclusieve koffie bevat deze bundel gratis een hoogwaardig espressokopje van hittebestendig glas.
The Alps Dark Roast is een bijzonder sterke en volle espressomelange waarin 80% Arabica en 20% Robusta samenkomen. De branding is medium tot donker, waardoor de indrukwekkende body vakkundig naar voren komt en de zuurgraad bijna volledig verdwijnt - waardoor het een ideale kandidaat is voor Italiaanse koffieklassiekers zoals cappuccino of latte macchiato. De smaak is aangenaam kruidig met aantrekkelijke geroosterde aroma's en een bitterzoete noot die lang op de tong blijft hangen. De Dark Roast van Alps kan het beste worden bereid met een piston en een volautomatisch koffiezetapparaat, maar zeer aromatische koffie-ervaringen kunnen ook worden verkregen met een mokapot.
De traditionele branderij Alps uit Zuid-Tirol bereidt koffiebonen al sinds 1890 zorgvuldig volgens de trommelbranderijmethode en creëert zo het ultieme koffiegenot.
The Alps Dark Roast is een bijzonder sterke en volle espressomelange waarin 80% Arabica en 20% Robusta samenkomen. De branding is medium tot donker, waardoor de indrukwekkende body vakkundig naar voren komt en de zuurgraad bijna volledig verdwijnt - waardoor het een ideale kandidaat is voor Italiaanse koffieklassiekers zoals cappuccino of latte macchiato. De smaak is aangenaam kruidig met aantrekkelijke geroosterde aroma's en een bitterzoete noot die lang op de tong blijft hangen. De Dark Roast van Alps kan het beste worden bereid met een piston en een volautomatisch koffiezetapparaat, maar zeer aromatische koffie-ervaringen kunnen ook worden verkregen met een mokapot.
De traditionele branderij Alps uit Zuid-Tirol bereidt koffiebonen al sinds 1890 zorgvuldig volgens de trommelbranderijmethode en creëert zo het ultieme koffiegenot.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.