Alps Coffee Caffè Espresso Biomatic 500g
€15,49
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,22
|
€30,98 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Bloemrijk
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Volautomatische machine
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- volle espresso gemaakt van 95% Arabica's en 5% Robusta's
- intense smaak met bloemige en geroosterde tonen en een subtiele zuurgraad
- de bonen komen uit Centraal-Amerika en Zuidoost-Azië
- dost Azië
- De blend is ideaal voor espresso uit een volautomaat, maar ook als basis voor koffiemelkdranken
- Alps Coffee brandt uitsluitend met een zacht, langdurig trommelbranderproces
Product beschrijving
Deze exquise espressomelange in biologische kwaliteit van Alps Coffee bestaat voor 95 procent uit arabica, aangevuld met 5 procent robusta. De Arabica's komen uit Midden-Amerika, terwijl de robusta's uit Zuidoost-Azië komen, waar ze in harmonie met de natuur groeien. De biologische blend produceert een volle, vrij sterke espresso met een subtiele zuurgraad. De intense smaak is verrijkt met bloemige en geroosterde tonen. Alps Coffee bereikt deze aromatische diversiteit door langdurig te branden in een brandtrommel. In dit geval gaat het om een gemiddelde brandgraad waarbij de bonen langzaam en zachtjes worden verfijnd zodat zich zoveel mogelijk smaken kunnen ontwikkelen. Alps Coffee verpakt de vers gebrande blend vervolgens in aluminium ventielzakken om de versheid en aroma's te behouden. Thuis bereiden kan het beste in een volautomatische machine. Dit haalt het beste in de espresso naar boven. Maar dankzij zijn intensiteit kan hij ook worden gedronken als basis voor cappuccino, latte macchiato, caffè latte of in de vorm van caffè crème.De oorsprong van de Schreyögg koffiebrouwerij uit Zuid-Tirol gaat terug tot 1890. Sindsdien worden alle koffiesamenstellingen zorgvuldig verfijnd in de trommel met behulp van het lange brandproces.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.