100% Arabica Espresso - proefpakket 1,5kg
€55,38
Bespaar 7%
€59,94
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,26
|
€36,92 / 1kg
Nummer
Dit artikel is geen verzendkosten
Ons bereidingsadvies
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Proefpakket: Voor ontdekkingsreizigers en als cadeautip
- Zes uitstekende Arabica espresso's, elk 250g: Berliner Kaffeerösterei Café Cremé Kaiserhof, Andraschko Déjà vu, Caffè Caimano Espresso Cento, Schwarzmond Pluto, Wittmann Kaffee Bar Classico en caffè baresi Espresso Cerrado
- Brandingen gemaakt van 100% van de beste Arabica bonen
- Volle en aromatische smaakbeleving
- Perfect voor koffiezetapparaten en pistons
Product beschrijving
Als een van de twee gangbare koffiebonen wordt de Arabica-boon vooral gekenmerkt door zijn heerlijke aroma en uitstekende smaak. Dit Arabica koffie proefpakket is ideaal om de populairste 100% pure Arabica koffiesoorten uit ons assortiment te proeven en is ook een geweldig cadeau-idee. Het pakket bestaat uit zes koffiesoorten van elk 250 g.
#1 Berliner Kaffeerösterei Café Cremé Kaiserhof: DEAn imperial Café Cremé, die is samengesteld uit Arabica's uit Brazilië en Colombia. Het brandprofiel is medium, de zuurgraad laag en de smaak intens. Tonen van cacao en geroosterd brood domineren de smaak. De secundaire smaak voegt facetten toe van hazelnoot, rietsuiker, zwarte thee, citrus, frambozen en walnoten. In combinatie creëren ze een spannende compositie van harmonieuze smaken die het best tot hun recht komen wanneer ze bereid worden in een volautomatische machine. De Café Cremé Kaiserhof is ook geschikt voor de portafilter en het fornuiskoffiezetapparaat. De leveringsomvang is 250g of 1kg. Het particuliere Berliner Kaffeerästerei hecht veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid en staat in nauw contact met de koffieboeren van de leverancier. De geïmporteerde ruwe bonen worden verwerkt volgens de kwaliteitsvoorschriften van het Duitse koffiegilde.
#2 Andraschko Déjà vu: Fris espresso-genot met een chocoladesmaak, fruitige rode bessen gecombineerd met zoete melasse – ooit geprobeerd? Binnenkort wel, want de Andraschko Déjà vu is nu exclusief verkrijgbaar in ons assortiment. Een voortreffelijke Arabica-creatie die niet alleen indruk maakt met zijn verscheidenheid aan smaken. Brazilië, Honduras en Colombia zijn de oorsprong van de kleine bonen, waar ze kunnen rijpen onder ideale omstandigheden en de Zuidoost-Amerikaanse zon. Ze worden voorzichtig en in kleine hoeveelheden geraffineerd in de trommelbranderij van de fabriek - de enige manier om de aangename smaak te ontwikkelen. Voor het ideale genot thuis raden we de bereiding in een volautomaat of espressomachine aan (op ongeveer 92°C tot 94°C), waarbij de creatie ook cappuccinoliefhebbers zal imponeren. De Berlijnse koffiefabrikant Andraschko staat voor traditie, passie en het beste koffiegenot. Optimale groeiomstandigheden, eerlijke handel met lokale boeren en duurzame landbouw zijn de hoekstenen van het bedrijf.
#3 Caffè Caimano Espresso Cento: De nieuwe Espresso Cento (ital.Cento (Italiaans: „honderd“) van Caimano maakt zijn belofte waar: 100% beste Arabica-bonen, die samenkomen in een fijn uitgebalanceerde melange en zachtjes zijn verfijnd in de trommel met een mediumsterk brandprofiel. Het resultaat is een volle en rijke espresso die het best tot zijn recht komt in een portafilter of een espresso voor koffiezetapparaat. De levering omvat 250 g of 1 kg hele bonen of, op verzoek, reeds gemalen bonen, die worden geleverd in een verpakking met een smaakventiel. Het jonge merk Caffè Caimano richt zich op een moderne herinterpretatie van aloude Italiaanse koffiewaarden en is daarmee bij de tijd.
#4 Schwarzmond Pluto: De intense espressobranding Pluto maakt indruk met een volle body, intense crema en een laag zuurgehalte. Deze creatie is een fairtrade Arabica koffie. De hoogland Arabica bonen worden verbouwd onder de beste klimatologische omstandigheden in Brazilië, India en Latijns-Amerika. Het complexe smaakprofiel van deze volle espressomelange wordt perfect afgerond door chocolade- en notenaroma's. Schwarzmond's Pluto smaakt niet alleen heerlijk als espresso. Het is ook een ideale basis voor heerlijke melkdranken zoals cappuccino of latte macchiato. Pluto is ideaal voor bereiding in een percolator, portafiltermachine of volautomaat. De hoogste kwaliteit is bijzonder belangrijk voor Schwarzmond. Daarom worden de koffiebonen met de hand geoogst en gebrand en alleen in kleine hoeveelheden. Met behulp van speciale zakken van kraftpapier blijven de unieke smaken van de premium koffie zelfs na opening behouden. We kunnen wel zeggen: Pluto staat voor koffiegenot dat de wereld te boven gaat!
#5 Wittmann Kaffee Bar Classico: De Bar Classico van Wittmann Kaffee is een espressomelange van hoge kwaliteit gemaakt van 100% Arabica bonen. Deze zijn afkomstig uit Brazilië, Ethiopië en India en worden gebrand volgens de Triëste methode, wat zorgt voor een intense smaak en een relatief donkere branding. De sterke smaak van Bar Classico wordt perfect onderstreept door een verscheidenheid aan aroma's van chocolade en zwarte thee. De espresso heeft een aangenaam mild zuurtje en is daarom ook ideaal voor koffiecreaties zoals cappuccino of latte macchiato. De bonen kunnen het best worden bereid met een percolator, French Press, portafilter of volautomaat. Wittmann Kaffee staat voor passie en het hoogste kwaliteitsbewustzijn - kwaliteit in plaats van kwantiteit.
#6 caffè baresi Espresso Cerrado: Een sterke espresso, zoals hij wordt gedronken onder de zon van Bari. Dit is de Espresso Cerrado van caffè baresi. De hoogwaardige bonen die hiervoor zijn geselecteerd komen uit Brazilië, waar ze groeien op een hoogte van 900-1100 meter. Het zijn 100% zuivere arabica's van de variëteit Yellow Icatu. De espresso is intens, heeft een lage zuurgraad en is bijzonder aromatisch. Hij smaakt duidelijk naar chocolade en sinaasappel, aangevuld met tonen van zoete koekjes en pinda's. De bonen worden natural gepulped voordat ze worden gebrand. caffè baresi hecht veel belang aan een traditionele en zachte brandtechniek: het roosteren in trommels. Hierdoor worden de bonen donker geroosterd zodat alle smaken naar boven komen. Bij lage en gelijkmatige temperaturen kunnen de bonen worden verfijnd zonder te verbranden. Na het branden wordt de koffie verpakt in een aluminium ventielzakje. Om de espresso te bereiden, raadt caffè baresi een portafiltermachine, volautomaat of mokkapot aan. De melange is het lekkerst als espresso of café crème. caffè baresi is een fabrikant die inkoopt bij de beste teeltgebieden ter wereld. Met veel passie en zorg in het brandproces worden uitzonderlijke koffiesoorten in het premiumsegment gecreëerd.
(Producten in het proefpakket kunnen variëren als de vraag erg groot is.roastmarket behoudt zich het recht voor om individuele koffies zonder voorafgaande kennisgeving om te ruilen voor koffies van gelijke of hogere kwaliteit, indien de koffies in individuele gevallen niet vers beschikbaar zijn.)
#1 Berliner Kaffeerösterei Café Cremé Kaiserhof: DEAn imperial Café Cremé, die is samengesteld uit Arabica's uit Brazilië en Colombia. Het brandprofiel is medium, de zuurgraad laag en de smaak intens. Tonen van cacao en geroosterd brood domineren de smaak. De secundaire smaak voegt facetten toe van hazelnoot, rietsuiker, zwarte thee, citrus, frambozen en walnoten. In combinatie creëren ze een spannende compositie van harmonieuze smaken die het best tot hun recht komen wanneer ze bereid worden in een volautomatische machine. De Café Cremé Kaiserhof is ook geschikt voor de portafilter en het fornuiskoffiezetapparaat. De leveringsomvang is 250g of 1kg. Het particuliere Berliner Kaffeerästerei hecht veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid en staat in nauw contact met de koffieboeren van de leverancier. De geïmporteerde ruwe bonen worden verwerkt volgens de kwaliteitsvoorschriften van het Duitse koffiegilde.
#2 Andraschko Déjà vu: Fris espresso-genot met een chocoladesmaak, fruitige rode bessen gecombineerd met zoete melasse – ooit geprobeerd? Binnenkort wel, want de Andraschko Déjà vu is nu exclusief verkrijgbaar in ons assortiment. Een voortreffelijke Arabica-creatie die niet alleen indruk maakt met zijn verscheidenheid aan smaken. Brazilië, Honduras en Colombia zijn de oorsprong van de kleine bonen, waar ze kunnen rijpen onder ideale omstandigheden en de Zuidoost-Amerikaanse zon. Ze worden voorzichtig en in kleine hoeveelheden geraffineerd in de trommelbranderij van de fabriek - de enige manier om de aangename smaak te ontwikkelen. Voor het ideale genot thuis raden we de bereiding in een volautomaat of espressomachine aan (op ongeveer 92°C tot 94°C), waarbij de creatie ook cappuccinoliefhebbers zal imponeren. De Berlijnse koffiefabrikant Andraschko staat voor traditie, passie en het beste koffiegenot. Optimale groeiomstandigheden, eerlijke handel met lokale boeren en duurzame landbouw zijn de hoekstenen van het bedrijf.
#3 Caffè Caimano Espresso Cento: De nieuwe Espresso Cento (ital.Cento (Italiaans: „honderd“) van Caimano maakt zijn belofte waar: 100% beste Arabica-bonen, die samenkomen in een fijn uitgebalanceerde melange en zachtjes zijn verfijnd in de trommel met een mediumsterk brandprofiel. Het resultaat is een volle en rijke espresso die het best tot zijn recht komt in een portafilter of een espresso voor koffiezetapparaat. De levering omvat 250 g of 1 kg hele bonen of, op verzoek, reeds gemalen bonen, die worden geleverd in een verpakking met een smaakventiel. Het jonge merk Caffè Caimano richt zich op een moderne herinterpretatie van aloude Italiaanse koffiewaarden en is daarmee bij de tijd.
#4 Schwarzmond Pluto: De intense espressobranding Pluto maakt indruk met een volle body, intense crema en een laag zuurgehalte. Deze creatie is een fairtrade Arabica koffie. De hoogland Arabica bonen worden verbouwd onder de beste klimatologische omstandigheden in Brazilië, India en Latijns-Amerika. Het complexe smaakprofiel van deze volle espressomelange wordt perfect afgerond door chocolade- en notenaroma's. Schwarzmond's Pluto smaakt niet alleen heerlijk als espresso. Het is ook een ideale basis voor heerlijke melkdranken zoals cappuccino of latte macchiato. Pluto is ideaal voor bereiding in een percolator, portafiltermachine of volautomaat. De hoogste kwaliteit is bijzonder belangrijk voor Schwarzmond. Daarom worden de koffiebonen met de hand geoogst en gebrand en alleen in kleine hoeveelheden. Met behulp van speciale zakken van kraftpapier blijven de unieke smaken van de premium koffie zelfs na opening behouden. We kunnen wel zeggen: Pluto staat voor koffiegenot dat de wereld te boven gaat!
#5 Wittmann Kaffee Bar Classico: De Bar Classico van Wittmann Kaffee is een espressomelange van hoge kwaliteit gemaakt van 100% Arabica bonen. Deze zijn afkomstig uit Brazilië, Ethiopië en India en worden gebrand volgens de Triëste methode, wat zorgt voor een intense smaak en een relatief donkere branding. De sterke smaak van Bar Classico wordt perfect onderstreept door een verscheidenheid aan aroma's van chocolade en zwarte thee. De espresso heeft een aangenaam mild zuurtje en is daarom ook ideaal voor koffiecreaties zoals cappuccino of latte macchiato. De bonen kunnen het best worden bereid met een percolator, French Press, portafilter of volautomaat. Wittmann Kaffee staat voor passie en het hoogste kwaliteitsbewustzijn - kwaliteit in plaats van kwantiteit.
#6 caffè baresi Espresso Cerrado: Een sterke espresso, zoals hij wordt gedronken onder de zon van Bari. Dit is de Espresso Cerrado van caffè baresi. De hoogwaardige bonen die hiervoor zijn geselecteerd komen uit Brazilië, waar ze groeien op een hoogte van 900-1100 meter. Het zijn 100% zuivere arabica's van de variëteit Yellow Icatu. De espresso is intens, heeft een lage zuurgraad en is bijzonder aromatisch. Hij smaakt duidelijk naar chocolade en sinaasappel, aangevuld met tonen van zoete koekjes en pinda's. De bonen worden natural gepulped voordat ze worden gebrand. caffè baresi hecht veel belang aan een traditionele en zachte brandtechniek: het roosteren in trommels. Hierdoor worden de bonen donker geroosterd zodat alle smaken naar boven komen. Bij lage en gelijkmatige temperaturen kunnen de bonen worden verfijnd zonder te verbranden. Na het branden wordt de koffie verpakt in een aluminium ventielzakje. Om de espresso te bereiden, raadt caffè baresi een portafiltermachine, volautomaat of mokkapot aan. De melange is het lekkerst als espresso of café crème. caffè baresi is een fabrikant die inkoopt bij de beste teeltgebieden ter wereld. Met veel passie en zorg in het brandproces worden uitzonderlijke koffiesoorten in het premiumsegment gecreëerd.
(Producten in het proefpakket kunnen variëren als de vraag erg groot is.roastmarket behoudt zich het recht voor om individuele koffies zonder voorafgaande kennisgeving om te ruilen voor koffies van gelijke of hogere kwaliteit, indien de koffies in individuele gevallen niet vers beschikbaar zijn.)
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.