The Chocolate Bar 1kg
€23,99
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,17
|
€23,99 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
4 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
4 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Intensief
1 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Zeer weinig
De smaak
Chocolade
verscheidenheid
Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Intense espresso als Full City Roast voor een bijzonder donkere en intense branding
- Chocoladeachtige smaak en stabiele, mooie crema
- 100% robuuste bonen uit Oeganda en Vietnam
- Ideaal voor een cafeïnekick in de ochtend en gedurende de dag
- Geschikt voor bereiding in een portafiltermachine, volautomatische koffiemachine of percolator
Product beschrijving
The Chocolate Bar is een intense espresso. De Full City Roast zorgt voor een bijzonder donkere en intense branding. Dit zorgt voor de karakteristieke en gelijknamige chocoladesmaak. Espresso bereid met The Chocolate Bar bonen maakt indruk met zijn stabiele en mooie crema, omdat The Chocolate Bar voor 100 procent uit robusta bonen bestaat. Deze blend van geselecteerde koffiebonen uit Oeganda en Vietnam is daarom niet alleen ideaal voor een cafeïnekick in de ochtend, maar ook een vol genot gedurende de dag, die dankzij de intense smaak ook ideaal is voor het bereiden van een cappuccino of latte macchiato. The Chocolate Bar Espresso ontwikkelt zijn chocoladesmaak bij bereiding in een pistonmachine, volautomatische koffiemachine of percolator.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.