Rehorik Café Felix
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
4 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Fruitig, Nootachtig
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Milde Franse espresso Café Felix van Rehorik
- Mix van 80% Arabica's en 20% Robusta's
- De espresso bevat een lichte kruidigheid en tonen van geroosterde amandelen en sultana'sGeschikt voor bereiding in een volautomaat of in een portafiltermachineRehorik staat al 90 jaar voor genieten.
- geroosterde amandelen en sultana's Geschikt voor bereiding in een volautomaat of
- in een pistonmachine
- Rehorik staat al meer dan 90 jaar voor genieten en kwaliteit
Product beschrijving
Espresso is altijd sterk en intens? Fout. Er zijn ook grote verschillen in een espressomelange: de Café Felix van Rehorik wordt geproduceerd in de Franse stijl en is daarom aanzienlijk milder. Rehorik gebruikt een melange van 80% Arabicas met 20% Robustas. Deze bonen groeien in Äthiopië, Brazilië en Colombia op boerderijen die het bedrijf om goede redenen vertrouwt. De espresso heeft een lichte kruidigheid, weinig zuur en aroma's van gebrande amandelen en subtiele tonen van sultana's. Na de natuurlijke bereiding brandt Rehorik de bonen op een gemiddelde sterkte en hecht veel waarde aan een zacht brandproces. De fabrikant raadt aan om voor de bereiding een volautomatische machine of een portafiltermachine te gebruiken. Hier valt vooral de veelzijdigheid van de drank op: Café Felix smaakt niet alleen geweldig als pure espresso, maar maakt ook een uitstekende cappuccino of zelfs café crème. De fabrikant is ook veelzijdig, want Rehorik produceert niet alleen zijn eigen koffie, maar ontwikkelt en verkoopt ook wijn- en delicatessenproducten. Ongeacht het product zijn de kwaliteitsnormen altijd hoog. Het familiebedrijf richt zich hier al op sinds de oprichting meer dan 90 jaar geleden.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.