Pellini Espresso Bar N° 82 Vivace 1kg
€19,49
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,14
|
€19,49 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
4 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Intensief
1 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Zeer weinig
De smaak
Nootachtig, Chocolade
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- 60% Arabica bonen en 40% Robusta bonen vormen deze donkerdere melange
- De fijne nootachtige, kruidige smaak en fluweelzachte crema zijn bijzonder Het
- zachte brandproces maakt de espresso aangenaam mild en romig
- Perfect voor piston en espresso voor koffiezetapparaten
Product beschrijving
De Pellini N° 82 Vivace is de opvolger van de Pellini Classico. De verhouding 60/40 tussen Robusta en Arabica zorgt voor een volle koffie met een nootachtige en subtiel kruidige smaak en een zeer fluweelzachte crèmelaag. De geselecteerde bonen worden langzaam en met de hand gebrand in een roterende trommel. Dit zachte proces verwijdert de bittere stoffen uit de bonen, waardoor de koffie bijzonder smaakvol wordt. Aan de andere kant zorgt deze manier van branden ervoor dat de aromatische stoffen zich perfect kunnen ontwikkelen, wat resulteert in een eersteklas smaak. [Dankzij de sterke smaak kan deze koffie worden gedronken als espresso, maar hij smaakt ook heerlijk met melk als cappuccino of latte macchiato.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.