Koffiebonen voor volautomaten - proefpakket 1,5kg
€58,49
Bespaar 7%
€63,44
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,27
|
€38,99 / 1kg
Nummer
Dit artikel is geen verzendkosten
Ons bereidingsadvies
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Proefpakket samengesteld door onze experts voor ontdekkingsreizigers en als cadeau-idee
- Zes populaire variëteiten van lokale en Italiaanse branders, elk 250g: Caffè Caimano Caffè Crema, Dinzler Kaffee Schümli, Tre Forze! Caffè di Monte Espresso Dose, Schwarzmond Merkur, Caffè di Monte Espresso Puro en Wittmann Kaffee Nicaragua Bio
- Grote verscheidenheid aan verschillende, aromatische koffies
- Uitstekend geschikt voor bereiding in volautomatische machines
Product beschrijving
Volautomatische koffiemachines doen het werk voor ons en kunnen - als ze goed zijn ingesteld - met één druk op de knop in een paar seconden een uitstekende koffie met een volle smaak toveren. Niet alle koffiesoorten zijn echter per se geschikt voor bereiding in een volautomaat. Aangezien de machine de rest van het werk zelf doet, afgezien van het vullen van de bonen en het waterreservoir, en cruciale parameters zoals de maling, de zettemperatuur en de tijd slechts beperkt kunnen worden ingesteld, afhankelijk van het model, geldt het volgende voor de koffiekeuzeBij het kiezen van een koffie is de basisregel om te kiezen voor sterke brandingen en koffies met een hoog aroma die door hun intensiteit een korte brandtijd kunnen compenseren of verdragen, bijvoorbeeld. een korte brandtijd kunnen verdragen.
Hieronder vallen sterke Italiaanse Barespresso-branders, maar ook lokale Duitse branders hebben hier niets te verbergen en zijn daarom even goed vertegenwoordigd in onze deskundige selectie van exquise volautomatische koffiesoorten. Nogmaals, je moet voorzichtig zijn met licht gebrande, zure en fruitige Arabische koffiesoorten in volautomatische machines, omdat ze snel hun complexiteit verliezen bij te hoge temperaturen. Je moet ook bijzonder aromatische koffiesoorten of bonen die na het zetten worden gearomatiseerd vermijden, omdat ze de werking van de machine op de lange termijn kunnen belemmeren.
Om uiteindelijk de juiste koffie voor je thuismachine of de gedeelde machine op kantoor te vinden, biedt dit proefpakket een melange van koffiesoorten met verschillende smaakprofielen in proefpakketen van 250 g.ouml;ßen, die allemaal even ideaal zijn voor bereiding in een volautomatische machine – en worden uiteraard als hele bonen geleverd. Het pakket bestaat uit zes koffiesoorten in verpakkingen van 250 g.
#1 Caffè Caimano Espresso Classico: De Caimano Caffè Crema van Caimano is gemaakt van een melange van 100% fijne Arabica bonen en is ideaal voor het bereiden van een volle, harmonieuze koffie. Dankzij de zachte drumbranding is het resultaat een uitzonderlijk verfijnde branding met bloemige tonen van gedroogd fruit voor een bijzonder harmonieus smaakprofiel. Met zijn lichte, ronde body en milde zuurgraad smaakt deze koffie bijzonder goed voor liefhebbers van fijne smaken. Caffè Crema is niet alleen geschikt voor de klassieke Italiaanse bereidingswijze in een portafilter, maar smaakt ook heerlijk als romige traktatie uit een volautomatische koffiemachine of zelfs als filterkoffie.
#2 Dinzler Kaffee Schümli: De naam Kaffee Schümli komt oorspronkelijk uit Zwitserland. Deze bereidingswijze staat ook bekend als café cream. De keuze van de bonen speelt een grote rol in Schümli. Experts raden hoogwaardige melanges aan uit Colombiaanse en Braziliaanse teeltgebieden met een overwegend Arabica-gehalte. Het is dan ook geen toeval dat ook deze Dinzler Schümli koffie bestaat uit 70% Arabica bonen, aangevuld met 30% Robusta bonen. De bonen komen uit Brazilië, Colombia en India. De intense blend bevat een vrij laag zuurgehalte en heeft een romige consistentie. Voor Schümli wordt het traditionele Zwitserse trommelbrandproces gebruikt: door lange brandtijden en lage temperaturen komen er zoveel mogelijk smaken vrij uit de individuele bonen. Het aandeel bittere stoffen is ook erg laag. Voor thuisbereiding wordt een volautomatische machine aanbevolen. De naam Dinzler is al sinds 1950 direct verbonden met de levensmiddelenhandel. In die tijd begon oprichter Otto Dinzler met het branden van zijn eigen koffiebonen voor zijn bedrijf in Opper-Beieren. Zijn zoon concentreerde zich uitsluitend op de productie van koffie voor fijnproevers. Vandaag de dag runt de familie Richter het succesvolle bedrijf en richt zich bij de productie op eerlijke handel en een respectvolle benadering van de natuur.
#3 Tre Forze! Caffè espresso blikje: Deze Tre Forze! koffie is een zeer speciale donkere melange met een aandeel van 95% van de beste Arabica bonen en 5% Robusta bonen voor een perfecte crema. De melange smaakt naar dadels, pure chocolade en macadamianoten, gecombineerd met tonen van hout en tabak en een vleugje karamel. Over het geheel genomen is de espresso zeer fluweelzacht, smaakvol en dik. Door de bijzonder langzame branding is deze melange erg sterk, met een aangename zuurgraad. De geselecteerde bonen worden gedurende 30 minuten langzaam met de hand gebrand boven een open vuur van olijfhout. Dit zachte proces verwijdert de bittere stoffen uit de bonen. Aan de andere kant zorgt deze mate van branden ervoor dat de smaken zich perfect kunnen ontwikkelen en dat er een eersteklas smaak ontstaat. Wij adviseren de bereiding in een percolator, portafiltermachine, volautomaat of French Press. Tre Forze, een merk van Caffè Cultura, geeft de voorkeur aan langzaam en zacht branden van de koffiebonen op olijfhout. Naast de Top100 Award heeft Caffè Cultura nog vele andere prijzen gewonnen.
#4 Schwarzmond Merkur: De Schwarzmond Merkur is gemaakt van 100% eerlijk verhandelde Arabica bonen en is een klassieke crema branding. Een medium brandprofiel en een laag zuurgehalte kenmerken deze eersteklas highland Arabica koffie. Het fijnzoete smaakprofiel verrukt met tonen van nougat, honing en amandel. We raden aan deze koffie te bereiden in een percolator, portafilter of volautomaat. Op deze manier kan Merkur zijn volle aroma ontvouwen. Schwarzmond hecht veel belang aan de hoogste kwaliteit. Daarom veredelt de premiumbranderij alleen kleine hoeveelheden koffiebonen - uiteraard met de hand. Alle koffiecreaties worden verpakt in speciale zakken van kraftpapier, zodat de unieke smaak van de koffie ook na opening behouden blijft. Eén ding is zeker: met Merkur kun je een buitengewone koffie-ervaring verwachten!
#5 Caffè di Monte Espresso Puro: “Koffie uit de hoogten van de bergen” - dat is waar Caffè di Monte voor staat, want de bonen groeien op 1000 tot 1600 meter hoogte onder optimale klimatologische omstandigheden om onvergelijkbaar koffiegenot te brengen zoals Caffè di Monte Espresso Puro. De Arabica blend verrukt met een donkere espresso smaak die hand in hand gaat met een intens aroma en een sterke body. Samen met de milde zuurgraad en tonen van pure chocolade en een vleugje noot, brengt dit het karakter naar boven. Afgerond met subtiele fruitige noten laat de creatie je verlangen naar meer. De plantages in de hoogten van Afrika, Zuid-Amerika en India leggen hiervoor de basis en zijn verantwoordelijk voor de unieke complexiteit van smaken dankzij de speciale teelt, oogst en productie. Om deze smaken in het kopje te krijgen, raden we de bereiding in een portafilter of volautomatische machine aan. In de branderij worden de creaties van Caffè di Monte zachtjes gebrand in de trommel en vinden zo hun weg naar het kopje. De geselecteerde en zeldzame groene koffiesoorten vormen het uitgangspunt voor de indrukwekkende smaak en de hoogste normen van het brandambacht.
#6 Wittmann Kaffee Nicaragua Bio: Liefhebbers van een fijne Arabica koffie zullen blij zijn met Wittmann Kaffee Nicaragua Bio. De Single Origin heeft een donkere espresso- en koffiesmaak met een vrij sterk aroma dat nog genoeg ruimte laat voor de gevarieerde smaak. De hoofdnoot van de creatie onthult heerlijke nuances van fruitige bessen en smaakvolle chocolade. Het profiel wordt afgerond met verfrissende citrusvruchten en een vleugje vanille. De exquise bonen krijgen hun speciale karakter in de heuvels van Nicaragua op 900 tot 1300 meter boven zeeniveau. Daar kunnen ze ideaal rijpen onder biologische omstandigheden op de lokale boerderij onder de warme zon. Voordat de biologische bonen in Duitsland worden geraffineerd, worden ze lokaal verwerkt volgens het washed principe en klaargemaakt voor transport. Zoveel smaakvariëteit vereist ook de juiste bereidingsmethode - de variëteit wordt het best bereid in een filter, zeef of volautomatische machine. Trommelbranden is een traditie bij Rösterei Wittmann. Afhankelijk van de soort groene koffie worden de bonen langzaam geroosterd bij 180°C tot 200°C, met als resultaat een perfect gebrande koffieboon dankzij het vakmanschap.
(Producten in het proefpakket kunnen variëren als de vraag erg groot is.roastmarket behoudt zich het recht voor om individuele koffiesoorten zonder voorafgaande kennisgeving om te ruilen voor koffies van gelijke of hogere kwaliteit, indien de koffiesoorten in individuele gevallen niet vers beschikbaar zijn)
Hieronder vallen sterke Italiaanse Barespresso-branders, maar ook lokale Duitse branders hebben hier niets te verbergen en zijn daarom even goed vertegenwoordigd in onze deskundige selectie van exquise volautomatische koffiesoorten. Nogmaals, je moet voorzichtig zijn met licht gebrande, zure en fruitige Arabische koffiesoorten in volautomatische machines, omdat ze snel hun complexiteit verliezen bij te hoge temperaturen. Je moet ook bijzonder aromatische koffiesoorten of bonen die na het zetten worden gearomatiseerd vermijden, omdat ze de werking van de machine op de lange termijn kunnen belemmeren.
Om uiteindelijk de juiste koffie voor je thuismachine of de gedeelde machine op kantoor te vinden, biedt dit proefpakket een melange van koffiesoorten met verschillende smaakprofielen in proefpakketen van 250 g.ouml;ßen, die allemaal even ideaal zijn voor bereiding in een volautomatische machine – en worden uiteraard als hele bonen geleverd. Het pakket bestaat uit zes koffiesoorten in verpakkingen van 250 g.
#1 Caffè Caimano Espresso Classico: De Caimano Caffè Crema van Caimano is gemaakt van een melange van 100% fijne Arabica bonen en is ideaal voor het bereiden van een volle, harmonieuze koffie. Dankzij de zachte drumbranding is het resultaat een uitzonderlijk verfijnde branding met bloemige tonen van gedroogd fruit voor een bijzonder harmonieus smaakprofiel. Met zijn lichte, ronde body en milde zuurgraad smaakt deze koffie bijzonder goed voor liefhebbers van fijne smaken. Caffè Crema is niet alleen geschikt voor de klassieke Italiaanse bereidingswijze in een portafilter, maar smaakt ook heerlijk als romige traktatie uit een volautomatische koffiemachine of zelfs als filterkoffie.
#2 Dinzler Kaffee Schümli: De naam Kaffee Schümli komt oorspronkelijk uit Zwitserland. Deze bereidingswijze staat ook bekend als café cream. De keuze van de bonen speelt een grote rol in Schümli. Experts raden hoogwaardige melanges aan uit Colombiaanse en Braziliaanse teeltgebieden met een overwegend Arabica-gehalte. Het is dan ook geen toeval dat ook deze Dinzler Schümli koffie bestaat uit 70% Arabica bonen, aangevuld met 30% Robusta bonen. De bonen komen uit Brazilië, Colombia en India. De intense blend bevat een vrij laag zuurgehalte en heeft een romige consistentie. Voor Schümli wordt het traditionele Zwitserse trommelbrandproces gebruikt: door lange brandtijden en lage temperaturen komen er zoveel mogelijk smaken vrij uit de individuele bonen. Het aandeel bittere stoffen is ook erg laag. Voor thuisbereiding wordt een volautomatische machine aanbevolen. De naam Dinzler is al sinds 1950 direct verbonden met de levensmiddelenhandel. In die tijd begon oprichter Otto Dinzler met het branden van zijn eigen koffiebonen voor zijn bedrijf in Opper-Beieren. Zijn zoon concentreerde zich uitsluitend op de productie van koffie voor fijnproevers. Vandaag de dag runt de familie Richter het succesvolle bedrijf en richt zich bij de productie op eerlijke handel en een respectvolle benadering van de natuur.
#3 Tre Forze! Caffè espresso blikje: Deze Tre Forze! koffie is een zeer speciale donkere melange met een aandeel van 95% van de beste Arabica bonen en 5% Robusta bonen voor een perfecte crema. De melange smaakt naar dadels, pure chocolade en macadamianoten, gecombineerd met tonen van hout en tabak en een vleugje karamel. Over het geheel genomen is de espresso zeer fluweelzacht, smaakvol en dik. Door de bijzonder langzame branding is deze melange erg sterk, met een aangename zuurgraad. De geselecteerde bonen worden gedurende 30 minuten langzaam met de hand gebrand boven een open vuur van olijfhout. Dit zachte proces verwijdert de bittere stoffen uit de bonen. Aan de andere kant zorgt deze mate van branden ervoor dat de smaken zich perfect kunnen ontwikkelen en dat er een eersteklas smaak ontstaat. Wij adviseren de bereiding in een percolator, portafiltermachine, volautomaat of French Press. Tre Forze, een merk van Caffè Cultura, geeft de voorkeur aan langzaam en zacht branden van de koffiebonen op olijfhout. Naast de Top100 Award heeft Caffè Cultura nog vele andere prijzen gewonnen.
#4 Schwarzmond Merkur: De Schwarzmond Merkur is gemaakt van 100% eerlijk verhandelde Arabica bonen en is een klassieke crema branding. Een medium brandprofiel en een laag zuurgehalte kenmerken deze eersteklas highland Arabica koffie. Het fijnzoete smaakprofiel verrukt met tonen van nougat, honing en amandel. We raden aan deze koffie te bereiden in een percolator, portafilter of volautomaat. Op deze manier kan Merkur zijn volle aroma ontvouwen. Schwarzmond hecht veel belang aan de hoogste kwaliteit. Daarom veredelt de premiumbranderij alleen kleine hoeveelheden koffiebonen - uiteraard met de hand. Alle koffiecreaties worden verpakt in speciale zakken van kraftpapier, zodat de unieke smaak van de koffie ook na opening behouden blijft. Eén ding is zeker: met Merkur kun je een buitengewone koffie-ervaring verwachten!
#5 Caffè di Monte Espresso Puro: “Koffie uit de hoogten van de bergen” - dat is waar Caffè di Monte voor staat, want de bonen groeien op 1000 tot 1600 meter hoogte onder optimale klimatologische omstandigheden om onvergelijkbaar koffiegenot te brengen zoals Caffè di Monte Espresso Puro. De Arabica blend verrukt met een donkere espresso smaak die hand in hand gaat met een intens aroma en een sterke body. Samen met de milde zuurgraad en tonen van pure chocolade en een vleugje noot, brengt dit het karakter naar boven. Afgerond met subtiele fruitige noten laat de creatie je verlangen naar meer. De plantages in de hoogten van Afrika, Zuid-Amerika en India leggen hiervoor de basis en zijn verantwoordelijk voor de unieke complexiteit van smaken dankzij de speciale teelt, oogst en productie. Om deze smaken in het kopje te krijgen, raden we de bereiding in een portafilter of volautomatische machine aan. In de branderij worden de creaties van Caffè di Monte zachtjes gebrand in de trommel en vinden zo hun weg naar het kopje. De geselecteerde en zeldzame groene koffiesoorten vormen het uitgangspunt voor de indrukwekkende smaak en de hoogste normen van het brandambacht.
#6 Wittmann Kaffee Nicaragua Bio: Liefhebbers van een fijne Arabica koffie zullen blij zijn met Wittmann Kaffee Nicaragua Bio. De Single Origin heeft een donkere espresso- en koffiesmaak met een vrij sterk aroma dat nog genoeg ruimte laat voor de gevarieerde smaak. De hoofdnoot van de creatie onthult heerlijke nuances van fruitige bessen en smaakvolle chocolade. Het profiel wordt afgerond met verfrissende citrusvruchten en een vleugje vanille. De exquise bonen krijgen hun speciale karakter in de heuvels van Nicaragua op 900 tot 1300 meter boven zeeniveau. Daar kunnen ze ideaal rijpen onder biologische omstandigheden op de lokale boerderij onder de warme zon. Voordat de biologische bonen in Duitsland worden geraffineerd, worden ze lokaal verwerkt volgens het washed principe en klaargemaakt voor transport. Zoveel smaakvariëteit vereist ook de juiste bereidingsmethode - de variëteit wordt het best bereid in een filter, zeef of volautomatische machine. Trommelbranden is een traditie bij Rösterei Wittmann. Afhankelijk van de soort groene koffie worden de bonen langzaam geroosterd bij 180°C tot 200°C, met als resultaat een perfect gebrande koffieboon dankzij het vakmanschap.
(Producten in het proefpakket kunnen variëren als de vraag erg groot is.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.