
Imping Münsterländer 500g
€12,49
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,17
|
€24,98 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
2 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Licht
2 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Medium
1 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Zeer weinig
verscheidenheid
Arabica
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Cold Brew
Percolator
Filterkoffie
French Press
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Melange van de beste arabicabonen
- Lichtgekleurde koffiebranderij met een zacht aroma en een nauwelijks waarneembare zuurgraad
- Uit de hooglanden van Zuid-Amerika
- damerica
- Ideaal als café crème of filterkoffie
- Het merk uit Bocholt heeft altijd de voorkeur gegeven aan een zachte drumbranding voor de fijnste koffiecreaties
Product beschrijving
De Münsterländer van Imping zorgt voor een heel bijzondere Arabica-smaak. De lichte koffiebrand van de blend zorgt voor zachte smaken en heeft een vrij milde richting. De nauwelijks waarneembare zuurgraad laat genoeg ruimte voor een reis van smaakontdekking en omhult het koffiehart met zoete klanken. De melange is gemaakt van exquise bonen uit de hooglanden van Zuid-Amerika, waar de klimatologische omstandigheden ideaal zijn. In de branderij worden de bonen tussen 12 en 20 minuten verhit op een aangename 180 tot 210 graden Celsius om ervoor te zorgen dat de volle smaak het kopje bereikt. We raden aan om van de Imping Münsterländer te genieten als café crème of filterkoffie, omdat het karakter van de blend zich dan bijzonder goed kan ontplooien. Deze allrounder werkt net zo goed in een handfilter als in een volautomaat. De branderij van Imping is in 1875 opgericht als familiebedrijf en heeft altijd de voorkeur gegeven aan roosteren met zachte trommels voor de fijnste koffiecreaties.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarket.