Gorilla Kaffeehaus Mischung 1kg
€19,99
Bespaar 4%
€20,99
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,14
|
€19,99 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
2 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Medium
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Bloemrijk, Fruitig, Nootachtig
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Filterkoffie
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Fijne koffiemelange van Zuid-Amerikaanse Arabica en Robusta bonen
- Bijzonder milde smaak
- Vol koffiegenot verfijnd met tonen van chocolade en noten
- Traditioneel trommelbranderijproces
- Aanbevolen voor bereiding in volautomatische machines en pistons
Product beschrijving
De Gorilla Kaffeehaus melange is een fijne koffiesamenstelling gemaakt van Zuid-Amerikaanse Arabica en Robusta bonen. Door de milde branding bevat de koffie slechts een paar bittere stoffen. De volle smaak wordt versterkt door tonen van noten en bessen. De koffiebonen zijn bijna uitsluitend afkomstig van hooglandplanten en worden na de oogst geroosterd volgens de traditionele trommelmethode bij een maximumtemperatuur van 220°C gedurende twaalf tot twintig minuten. Dit langzame en zachte proces zorgt ervoor dat de kostbare smaken van de Gorilla Kaffeehaus melange zich kunnen ontvouwen. Om een optimale brandtijd voor elke bonensoort te garanderen, worden de bonen verwerkt in melangeersystemen om een specifieke branding mogelijk te maken. Deze koffiemelange is ideaal voor bereiding in volautomatische koffiemachines, filterkoffie en pistons. Koffiebranderij Joerges biedt sinds 2004 zijn eigen merk Gorilla Kaffee aan.
Productvergelijking
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.