Chocolade espresso - proefpakket 1,5kg
€55,59
Bespaar 8%
€60,44
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,26
|
€37,06 / 1kg
Nummer
Dit artikel is geen verzendkosten
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Proefpakket voor espressoliefhebbers die van chocolade houdenBestaande
- uit zes langgeroosterde espresso's van hoge kwaliteit
- Bevat 250g elk van MariaSole Caffè Espresso, caffè baresi Espresso Vivo, Andraschko Déjà vu, Dinzler Espresso Andiamo, Caffè di Monte Espresso Intenso en Schwarzmond Pluto
- Ideaal voor percolators, pistons en espresso voor koffiezetapparaten
.
Product beschrijving
Chocolade maakt gelukkig, en nog meer als het gecombineerd wordt met een heerlijke koffie. In het geval van dit speciale proefpakket zit de chocoladesmaak al in de espresso. Dit zijn geselecteerde espressovariëteiten van hoge kwaliteit die een dominante chocoladesmaak hebben. De plaats waar de bonen worden geteeld, speelt een doorslaggevende rol in de latere koffiesmaak. De bonen voor deze espressovariëteiten komen uit Brazilië, Honduras, India, Indonesië en Colombia. De intense chocoladesmaak wordt vervolgens gecreëerd met een speciale brandmethode. Tijdens de Maillardreactie, het belangrijkste proces van het branden, worden de chemische bouwstenen van de koffie veranderd. De juiste temperatuur en brandtijd leiden vervolgens tot suikerbruinkleuring, wat karamel en geroosterde smaken zoals chocolade oplevert. Zo'n precieze branding vergt tijd en inspanning, wat een indicatie is van de hoge kwaliteit van de koffie in kwestie. Dit proefpakket maakt espressoliefhebbers blij en is ook ideaal als cadeau.
#1 MariaSole Caffè Espresso: Puur genot voor het gehemelte, samengesteld uit 80% hoogwaardige Arabica bonen uit Brazilië, Colombia en Costa Rica en nog eens 20% van de beste Robusta's uit Kameroen, Vietnam, Togo en Congo. De MariaSole Caffè Espresso is een absolute koploper onder de Italiaanse espressovariëteiten. Met zijn fijnporige crema verhoogt hij de verwachting van uitstekend koffiegenot onmetelijk. De chocoladeachtige, nootachtige melange van het zachte (15-25 minuten) en traditionele brandproces boven een open houtvuur maakt indruk met zijn fijn uitgebalanceerde zuurgraad. Het onvergelijkbare aroma van citrus, karamel en hazelnoot gaat gepaard met een zachte zachtheid op de tong en een vleiende zachtheid op de afdronk. We raden aan om hem te bereiden in een percolator, portafiltermachine, volautomaat of French Press. MariaSole, als merk van Caffè Cultura, staat voor Italiaanse passie, traditie en temperament, maar ook voor duurzaamheid en sociaal bewustzijn. Caffè Cultura heeft al vele prijzen gewonnen, waaronder de Top100 Award 2020.
#2 caffè baresi Espresso Vivo:De Espresso Vivo van het merk caffè baresi is een melange van fijne handgeplukte en zongedroogde bonen uit de beste koffiestreken. Het smaakprofiel is bijzonder intens en ongewoon dankzij de kenmerkende tonen van pure chocolade. Aroma's van gedroogd fruit en bessen geven de espresso ook een fijne zoetheid. De espresso van caffè baresi heeft een zeer milde zuurgraad in combinatie met een volle en krachtige smaak, dankzij de donkere branding. Alle caffè baresi caffè baresi's worden gemaakt volgens de traditionele trommelbranderijmethode. De bonen worden geraffineerd bij lage temperaturen en gelijkmatig verhit om de beste kwaliteit te garanderen. Espresso Vivo is verkrijgbaar in verpakkingen met speciale smaakventielen. Deze zorgen ervoor dat de espresso zijn individuele smaak behoudt tot aan het heerlijke koffiemoment thuis. Dit garandeert genot en passie op elk niveau.
#3 Andraschko Déjà vu: Fris espressogenot met een chocoladesmaak, fruitige rode bessen gecombineerd met zoete melasse – ooit geprobeerd? Binnenkort wel, want de Andraschko Déjà vu is nu exclusief verkrijgbaar in ons assortiment. Een voortreffelijke Arabica-creatie die niet alleen indruk maakt met zijn verscheidenheid aan smaken. Brazilië, Honduras en Colombia zijn de oorsprong van de kleine bonen, waar ze kunnen rijpen onder ideale omstandigheden en de Zuidoost-Amerikaanse zon. Ze worden voorzichtig en in kleine hoeveelheden geraffineerd in de trommelbranderij van de fabriek - de enige manier om de aangename smaak te ontwikkelen. Voor het ideale genot thuis raden we de bereiding in een volautomaat of espressomachine aan (op ongeveer 92°C tot 94°C), waarbij de creatie ook cappuccinoliefhebbers zal imponeren. De Berlijnse koffiefabrikant Andraschko staat voor traditie, passie en het beste koffiegenot. Optimale groeiomstandigheden, eerlijke handel met lokale boeren en duurzame landbouw zijn de hoekstenen van het bedrijf.
#4 Dinzler Espresso Andiamo: De Andiamo espresso van Dinzler belooft wat de naam zegt. „Andiamo“ (Italiaans voor „Laten we gaan!“) geeft je een sprankje vreugde en wordt gemaakt met een uitgebalanceerde 50/50 Robusta selectie van fijne hooglandbonen uit Brazilië, Guatemala, Costa Rica en India, waar ze worden geteeld op een hoogte tussen 1200 en 1650 meter en nat worden verwerkt na de oogst. De daaropvolgende bereiding van espresso ter plekke in Dinzler is zeer evenwichtig en zorgt voor een lage zuurgraad. De intensiteit is aangenaam in balans. De smaak onthult tonen van fijne, bittere cacao en marsepein. Er zijn subtiele hints van karamel in de secundaire smaak. De bonen zijn geschikt voor alle espressobereidingen in een portafilter of volautomaat en vormen een uitstekende basis voor creaties met melkschuim. Dinzler Kaffeerösterei uit Beieren is een familiebedrijf dat bijzonder veel belang hecht aan milieubescherming en duurzaamheid en daarom geen aluminium gebruikt in zijn koffieverpakkingen. Hier op de roastmarket is Andiamo espresso verkrijgbaar in 250g en 1kg hele bonen, naast een brede selectie van andere koffiesamenstellingen en accessoires van hoge kwaliteit.
#5 Caffè di Monte Espresso Intenso: De Espresso Intenso van Caffè di Monte is gemaakt van 100% voortreffelijke hoogland Arabica bonen van de hoogste kwaliteit. De ruwe bonen worden geteeld in Midden- en Zuid-Amerika en in India op een hoogte van 1000 tot 1600 meter. Caffè di Monte Espresso Intenso is daarom een echte en pure hooglandkoffie. De koffieplanten groeien in de hooglanden onder optimale klimatologische omstandigheden, zodat de Arabica-bonen een volle en rijke smaak ontwikkelen met een licht zuurtje. Espresso Intenso wordt gekenmerkt door zijn donkere brandprofiel, wat zorgt voor een volle en fluweelzachte body. Bij bereiding in een volautomatische koffiemachine of in een portafiltermachine ontvouwen de fruitige en nootachtige smaken van Caffè di Monte Espresso Intenso zich optimaal. De fluweelzachte bijsmaak van de fijnste chocolade komt ook goed tot zijn recht. De Espresso Intenso maakt ook indruk met zijn uitstekende, stevige crema.
#6 Schwarzmond Pluto: De intense espressobranding Pluto maakt indruk met een volle body, intense crema en een laag zuurgehalte. Deze creatie is een fairtrade Arabica koffie. De hoogland Arabica bonen worden verbouwd onder de beste klimatologische omstandigheden in Brazilië, India en Latijns-Amerika. Het complexe smaakprofiel van deze volle espressomelange wordt perfect afgerond door chocolade- en notenaroma's. Schwarzmond's Pluto smaakt niet alleen heerlijk als espresso. Het is ook een ideale basis voor heerlijke melkdranken zoals cappuccino of latte macchiato. Pluto is ideaal voor bereiding in een percolator, portafiltermachine of volautomaat. De hoogste kwaliteit is bijzonder belangrijk voor Schwarzmond. Daarom worden de koffiebonen met de hand geoogst en gebrand en alleen in kleine hoeveelheden. Met behulp van speciale zakken van kraftpapier blijven de unieke smaken van de premium koffie zelfs na opening behouden. Wij zijn ervan overtuigd: Pluto staat voor koffiegenot dat de wereld ver te boven gaat!
(Producten in het proefpakket kunnen variëren als de vraag erg groot is. roastmarket behoudt zich het recht voor om individuele koffies zonder voorafgaande kennisgeving om te ruilen voor koffies van gelijke of hogere kwaliteit, indien de koffies in individuele gevallen niet vers beschikbaar zijn) -->
#1 MariaSole Caffè Espresso: Puur genot voor het gehemelte, samengesteld uit 80% hoogwaardige Arabica bonen uit Brazilië, Colombia en Costa Rica en nog eens 20% van de beste Robusta's uit Kameroen, Vietnam, Togo en Congo. De MariaSole Caffè Espresso is een absolute koploper onder de Italiaanse espressovariëteiten. Met zijn fijnporige crema verhoogt hij de verwachting van uitstekend koffiegenot onmetelijk. De chocoladeachtige, nootachtige melange van het zachte (15-25 minuten) en traditionele brandproces boven een open houtvuur maakt indruk met zijn fijn uitgebalanceerde zuurgraad. Het onvergelijkbare aroma van citrus, karamel en hazelnoot gaat gepaard met een zachte zachtheid op de tong en een vleiende zachtheid op de afdronk. We raden aan om hem te bereiden in een percolator, portafiltermachine, volautomaat of French Press. MariaSole, als merk van Caffè Cultura, staat voor Italiaanse passie, traditie en temperament, maar ook voor duurzaamheid en sociaal bewustzijn. Caffè Cultura heeft al vele prijzen gewonnen, waaronder de Top100 Award 2020.
#2 caffè baresi Espresso Vivo:De Espresso Vivo van het merk caffè baresi is een melange van fijne handgeplukte en zongedroogde bonen uit de beste koffiestreken. Het smaakprofiel is bijzonder intens en ongewoon dankzij de kenmerkende tonen van pure chocolade. Aroma's van gedroogd fruit en bessen geven de espresso ook een fijne zoetheid. De espresso van caffè baresi heeft een zeer milde zuurgraad in combinatie met een volle en krachtige smaak, dankzij de donkere branding. Alle caffè baresi caffè baresi's worden gemaakt volgens de traditionele trommelbranderijmethode. De bonen worden geraffineerd bij lage temperaturen en gelijkmatig verhit om de beste kwaliteit te garanderen. Espresso Vivo is verkrijgbaar in verpakkingen met speciale smaakventielen. Deze zorgen ervoor dat de espresso zijn individuele smaak behoudt tot aan het heerlijke koffiemoment thuis. Dit garandeert genot en passie op elk niveau.
#3 Andraschko Déjà vu: Fris espressogenot met een chocoladesmaak, fruitige rode bessen gecombineerd met zoete melasse – ooit geprobeerd? Binnenkort wel, want de Andraschko Déjà vu is nu exclusief verkrijgbaar in ons assortiment. Een voortreffelijke Arabica-creatie die niet alleen indruk maakt met zijn verscheidenheid aan smaken. Brazilië, Honduras en Colombia zijn de oorsprong van de kleine bonen, waar ze kunnen rijpen onder ideale omstandigheden en de Zuidoost-Amerikaanse zon. Ze worden voorzichtig en in kleine hoeveelheden geraffineerd in de trommelbranderij van de fabriek - de enige manier om de aangename smaak te ontwikkelen. Voor het ideale genot thuis raden we de bereiding in een volautomaat of espressomachine aan (op ongeveer 92°C tot 94°C), waarbij de creatie ook cappuccinoliefhebbers zal imponeren. De Berlijnse koffiefabrikant Andraschko staat voor traditie, passie en het beste koffiegenot. Optimale groeiomstandigheden, eerlijke handel met lokale boeren en duurzame landbouw zijn de hoekstenen van het bedrijf.
#4 Dinzler Espresso Andiamo: De Andiamo espresso van Dinzler belooft wat de naam zegt. „Andiamo“ (Italiaans voor „Laten we gaan!“) geeft je een sprankje vreugde en wordt gemaakt met een uitgebalanceerde 50/50 Robusta selectie van fijne hooglandbonen uit Brazilië, Guatemala, Costa Rica en India, waar ze worden geteeld op een hoogte tussen 1200 en 1650 meter en nat worden verwerkt na de oogst. De daaropvolgende bereiding van espresso ter plekke in Dinzler is zeer evenwichtig en zorgt voor een lage zuurgraad. De intensiteit is aangenaam in balans. De smaak onthult tonen van fijne, bittere cacao en marsepein. Er zijn subtiele hints van karamel in de secundaire smaak. De bonen zijn geschikt voor alle espressobereidingen in een portafilter of volautomaat en vormen een uitstekende basis voor creaties met melkschuim. Dinzler Kaffeerösterei uit Beieren is een familiebedrijf dat bijzonder veel belang hecht aan milieubescherming en duurzaamheid en daarom geen aluminium gebruikt in zijn koffieverpakkingen. Hier op de roastmarket is Andiamo espresso verkrijgbaar in 250g en 1kg hele bonen, naast een brede selectie van andere koffiesamenstellingen en accessoires van hoge kwaliteit.
#5 Caffè di Monte Espresso Intenso: De Espresso Intenso van Caffè di Monte is gemaakt van 100% voortreffelijke hoogland Arabica bonen van de hoogste kwaliteit. De ruwe bonen worden geteeld in Midden- en Zuid-Amerika en in India op een hoogte van 1000 tot 1600 meter. Caffè di Monte Espresso Intenso is daarom een echte en pure hooglandkoffie. De koffieplanten groeien in de hooglanden onder optimale klimatologische omstandigheden, zodat de Arabica-bonen een volle en rijke smaak ontwikkelen met een licht zuurtje. Espresso Intenso wordt gekenmerkt door zijn donkere brandprofiel, wat zorgt voor een volle en fluweelzachte body. Bij bereiding in een volautomatische koffiemachine of in een portafiltermachine ontvouwen de fruitige en nootachtige smaken van Caffè di Monte Espresso Intenso zich optimaal. De fluweelzachte bijsmaak van de fijnste chocolade komt ook goed tot zijn recht. De Espresso Intenso maakt ook indruk met zijn uitstekende, stevige crema.
#6 Schwarzmond Pluto: De intense espressobranding Pluto maakt indruk met een volle body, intense crema en een laag zuurgehalte. Deze creatie is een fairtrade Arabica koffie. De hoogland Arabica bonen worden verbouwd onder de beste klimatologische omstandigheden in Brazilië, India en Latijns-Amerika. Het complexe smaakprofiel van deze volle espressomelange wordt perfect afgerond door chocolade- en notenaroma's. Schwarzmond's Pluto smaakt niet alleen heerlijk als espresso. Het is ook een ideale basis voor heerlijke melkdranken zoals cappuccino of latte macchiato. Pluto is ideaal voor bereiding in een percolator, portafiltermachine of volautomaat. De hoogste kwaliteit is bijzonder belangrijk voor Schwarzmond. Daarom worden de koffiebonen met de hand geoogst en gebrand en alleen in kleine hoeveelheden. Met behulp van speciale zakken van kraftpapier blijven de unieke smaken van de premium koffie zelfs na opening behouden. Wij zijn ervan overtuigd: Pluto staat voor koffiegenot dat de wereld ver te boven gaat!
(Producten in het proefpakket kunnen variëren als de vraag erg groot is. roastmarket behoudt zich het recht voor om individuele koffies zonder voorafgaande kennisgeving om te ruilen voor koffies van gelijke of hogere kwaliteit, indien de koffies in individuele gevallen niet vers beschikbaar zijn) -->
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.