Barbera Hesperia 1kg
€26,99
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,19
|
€26,99 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
5 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Zeer donker
4 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Intensief
1 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Zeer weinig
De smaak
Chocolade, Zoetig
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Mix van 60% Arabica en 40% Robusta
- Zeer donker gebrand met een zeer intense smaak en tonen van chocolade en honingZeer donkere branding met
- een zeer intense smaak en tonen van chocolade en honing
- Met bonen uit Brazilië en Indonesië
- Ideaal voor het maken van espresso, cappuccino of latte macchiato met een espressomachine
- Van wat waarschijnlijk de oudste branderij in Zuid-Italië is
Product beschrijving
De Barbera Hesperia is iets voor liefhebbers van heldere aroma's en een sterke smaak. Deze zeer donkere blend nodigt je uit om zijn intense aroma en tonen van chocolade en honing te ontdekken en ervan te genieten. Brazilië, Colombia, India en Indonesië zijn de teeltgebieden voor deze 60/40 blend. De bonen worden daar geteeld op een hoogte van 1.300 tot 1.600 meter en verwerkt na het wassen. In de branderij verfijnen ervaren meesterbranders de bonen langzaam en voorzichtig en koelen ze vervolgens met droge lucht in plaats van met het gebruikelijke water. Hierdoor blijft de onvergelijkbare smaak behouden, waardoor de creatie ideaal is als espresso, cappuccino of latte macchiato. We raden aan om het in een espressomachine te bereiden. Barbera Hesperia wordt afgevuld in verpakkingen van 1 kilogram. De Barbera branderij, waarschijnlijk de oudste in Zuid-Italië, is al sinds 1870 in familiebezit en wordt nu over de hele wereld gewaardeerd om zijn uitstekende koffiespecialiteiten.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.