Barbera Classica
Verpakkingsinhoud 500g
Nummer
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
Intensief
Zeer weinig
Ons bereidingsadvies
Korte beschrijving
- Mix van 70% Arabica en 30% Robusta
- Donker gebrand met een zeer intense smaak en tonen van chocolade, hazelnoot, amandel en specerijen Met bonen uit Brazilië, Costa Rica, Colombia, India en IndonesiëIdeaal voor het maken van espresso, cappuccino of latte macchiato met espressomachine.
- Met bonen uit Brazilië, Costa Rica, Colombia, India en Indonesië
- Ideaal voor het maken van espresso, cappuccino of latte macchiato met een espressomachine
- Van wat waarschijnlijk de oudste branderij in Zuid-Italië is
Product beschrijving
De Barbera Classica koffiecreatie creëert heerlijke genietmomenten van over de hele wereld. De bonen in deze 70/30 melange komen uit Brazilië, Costa Rica, Colombia, India en Indonesië, waar ze worden geteeld en gewassen op 1300 tot 1600 meter hoogte. Met een intense smaak en tonen van chocolade, hazelnoot, amandel en diverse specerijen is de dark roast een lust voor espressoliefhebbers. De bonen worden langzaam en zachtjes gebrand en daarna gekoeld met droge lucht in plaats van het gebruikelijke water. Hierdoor blijft deze onvergelijkbare smaak behouden en is de creatie ideaal als espresso, cappuccino of latte macchiato. Wij adviseren de bereiding in een espressomachine. Barbera Classica is verkrijgbaar in verpakkingen van 1 kg of 500 g. De Barbera branderij, waarschijnlijk de oudste in Zuid-Italië, is al sinds 1870 in familiebezit en wordt nu over de hele wereld gewaardeerd om zijn uitstekende koffiespecialiteiten.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.