Andraschko Weense koffiehuismelange
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
4 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
1 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Zeer weinig
De smaak
Gekruid
verscheidenheid
Arabica
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
French Press
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Zuivere Arabica espressomelange gemaakt van 8 uitgelezen variëteiten
- Milde zuurgraad, complexe structuur en krachtige uitstraling in het kopje
- Tropische en kruidige tonen dankzij bonen uit Brazilië, Indonesië en Nicaragua
- Het ideale zetresultaat wordt bereikt in een piston, volautomaat of espressopot
- Is een toewijding van de Berlijnse koffiefabrikant Andraschko aan het Weense koffiehuis
Product beschrijving
Zoals de naam al doet vermoeden, is deze espressomelange van Andraschko een eerbetoon aan het Weense koffiehuis als instituut van de Centraal-Europese koffiecultuur. Deze pure Arabica espresso wordt dan ook gekenmerkt door zijn klassieke milde zuurgraad, waarvan de harmonieuze smaak wordt bereikt door het combineren van acht voortreffelijke Arabica variëteiten uit Brazilië, Indonesië en Nicaragua. De espresso wordt ook gekenmerkt door zijn complexe structuur en krachtige uiterlijk in het espressokopje. Door de donkere branding kunnen de kruidige en tropische smaken zich optimaal ontwikkelen. Het ideale zetresultaat wordt bereikt in een piston, volautomaat of espressopot. De Berlijnse koffiefabrikant Andraschko bestaat al sinds 1979 en werkt volgens het motto "From Crop to Cup", wat betekent dat de branderij altijd op zoek is naar speciale koffieboerderijen over de hele wereld en de reis van de boon volgt, van de plantage tot het gebrouwen eindproduct in het kopje.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.