Andraschko Déjà vu
Nummer
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
Tamelijk sterk
Kleine
Ons bereidingsadvies
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- 100% Arabica melange
- Medium espresso branding met lage zuurgraad en tonen van chocolade, rode bessen en melasse
- Exclusieve blend uit Brazilië, Honduras en Colombia
- Wij adviseren bereiding in een volautomaat of in een espressomachine (92°C tot 94°C)
- Van de in Berlijn gevestigde Andraschko fabriek - traditie en passie voor maximaal genot
Product beschrijving
Fris espresso-genot met een chocoladesmaak, fruitige rode bessen gecombineerd met zoete melasse - heb je het ooit geprobeerd? Binnenkort wel, want de Andraschko Déjà vu is nu exclusief verkrijgbaar in ons assortiment. Een voortreffelijke Arabica-creatie die niet alleen indruk maakt met zijn verscheidenheid aan smaken. Brazilië, Honduras en Colombia zijn de oorsprong van de kleine bonen, waar ze onder ideale omstandigheden en de Zuid-Amerikaanse zon kunnen rijpen. Ze worden voorzichtig en in kleine hoeveelheden geraffineerd in de trommelbranderij van de fabriek - dit is de enige manier om de aangename smaak te ontwikkelen. Om er thuis optimaal van te kunnen genieten, raden we de bereiding in een volautomatische machine of espressomachine aan (op ongeveer 92°C tot 94°C), waarbij de creatie ook cappuccinoliefhebbers zal imponeren. De Berlijnse koffiefabrikant Andraschko staat voor traditie, passie en maximaal koffiegenot. Optimale groeiomstandigheden, eerlijke handel met lokale boeren en duurzame landbouw zijn de hoekstenen van het bedrijf.
Productvergelijking
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.